ORGANITZACIÓ

Explicació de lorem ipsum aquí, i lorem ipsum dolorMaximus at sapien a, bibendum ullamcorper dui. Fusce ligula velit, ultricies eget congue id, tincidunt et tellus. Duis id fringilla magna, id aliquam nisl. Aliquam vel diam quis tortom Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum ha sido el texto de relleno estándar de las industrias desde el año 1500, cuando un impresor (N. del T. persona que se dedica a la imprenta) desconocido usó una galería de textos y los mezcló de tal.

Els estatuts vigents varen ser aprovats el 20 de juny de 1988.

ESTATUTS

Són els últims d’una llarga relació de reformes de la normativa interna, que supera la dotzena, promogudes en diferents moments de la seva història, en una línia que ha esdevingut una constant en la corporació, com una manera de renovar els seus objectius i potenciar la difusió i l’eficàcia de la seva activitat científica.

PRESIDENTS

Entre els presidents que han dirigit aquesta institució acadèmica figuren els noms de personatges rellevants i juristes de prestigi en el món jurídic català.

JUNTA DE GOVERN

La Junta de Govern regeix
l’Acadèmia i la representa en
sessions externes.

TRANSPARÈNCIA A L’ACADÈMIA
DELEGISLACIÓ I JURISPRUDÈNCIA DE
CATALUNYA